pietre
Strada Pietruita
lights
Iluminat Stradal
electricity
Curent Electric
transport
Mijloace de Transport in Comun
administration
Administrare imobil
curatenie
Servicii de Curatenie
gas
Gaz
apa
Apa
canal
Canal
internet
Internet
Cablu TV
Cablu TV
phone
Telefon
Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE

Descriere

Vila Interact 5 este alcatuita din apartamente, cu 2, 3 si 4 camere si o terasa foarte spatioasa.

Termen de predare: 02.2019

Achizitia unui apartament in vila Interact 5 este cea mai echilibrata decizie intre a cumpara un apartament in un bloc vechi in oras sau vecinatatea lui si o casa unifamiliala. Printre avantajele unui apartament in vila Interact 5 se pot enumera:

 

+ Viata in o zona linistita aproape de diferite puncte de interes;

 

+ Accesul la transportul in comun;

 

+ Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;

 

+ Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;

 

+ Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa la cele mai sigure banci de pe piata;

 

+ Loc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil;

 

+ Apropierea de multe din punctele de interes din Timisoara: magazine comerciale Lidl, Fropin, La Doi Pasi, etc; restaurante; gradinita, scoala primara si liceu; benzinarii: Esso, Petrom, Mol, Gazprom; banci; posta romana; sala sport si teren fotbal si alte puncte de interes.

 

+ Posibilitatea de a va muta cel tarziu pana in 2019.

 

Detalii legate de structura

Imobilul este ridicat pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton. Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite unde este posibil sau placate cu placi de gipscarton. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica.  Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.
Balcoanele contin si balustrade.

Utilitati
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: drum acces, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

Curte
Curtea este amenajata cu pavele, gazon si lumini exterioare. Exista un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheata cu sistem de supraveghere video.

Altele
Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

 

Randarile sunt orientative. Nu este necesar ca toate elementele decorative ce sunt vizibile in randari sa fie incluse in pachetul standard. De asemenea, nu este necesar ca toate elementele vizibile in planuri sa fie incluse in pachetul standard. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Multumim.

 

Retinere apartament

Retinerea unui apartament inseamna plata unui avans negociabil (minim 5%) cu fiecare client in parte si nu inseamna plata integrala a apartamentului.

 

Clienti

APARTAMENT RETINUT *4: Viitorii proprietari au varsta pana in 35 de ani.

APARTAMENT RETINUT *7: Viitorii proprietari au varsta pana in 35 de ani.

Locatie

Strada Miksath Kalman

307160

Dumbravita

Romania

Repere si interese

Reper Proiect

Parc central Dumbravita

aprox. 1.30 km

Reper Proiect

Scoala Dumbravita

aprox. 1.50 km

Reper Proiect

Primaria Dumbravita

aprox. 1.50 km

Reper Proiect

Clinica Medicala INTERACTMED

aprox. 2.75 km

Reper Proiect

Restaurant

aprox. 1.00 km

Reper Proiect

Biserica Ortodoxa Dumbravita

aprox. 1.50 km

Reper Proiect

Biserica Reformata Dumbravita

aprox. 1.50 km

Reper Proiect

Sala sport

aprox. 2.10 km

Reper Proiect

Teren activitati sportive

aprox. 1.90 km

Stadiu de executie

Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE Poze Proiect VILA CU APARTAMENTE INTERACT 5 RESIDENCE

Propuneri Mobila

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 1

VREAUCASANOUA vine in intampinarea Dumneavoastra cu oferte de mobilier pentru apartamentele achizitionate in imobilul INTERACT 5.

Modelele prezentate mai jos sunt orientative, mobila oferita fiind la comanda si intr-o varietate mult mai mare comparativ cu modelele prezentate mai jos.

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 2

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 3

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 4

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 5

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 6

apartamente Apartamente

APARTAMENT 4 CAMERE, NUMARUL 1

Suprafata totala utila: 137.09m2 Nivel: Parter, curte proprie Pret: 91.400 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 4 CAMERE, NUMARUL 2

Suprafata totala utila: 119.51m2 Nivel: Parter, curte proprie Pret: 88.850 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 3 CAMERE, NUMARUL 3

Suprafata totala utila: 77.84m2 Nivel: 1 Pret: 76.950 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 2 CAMERE, NUMARUL 4

Suprafata totala utila: 59.20m2 Nivel: 1 Pret: 58.900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 3 CAMERE, NUMARUL 5

Suprafata totala utila: 76.19m2 Nivel: 1 Pret: 75.900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 3 CAMERE, NUMARUL 6

Suprafata totala utila: 77.84m2 Nivel: 2 Pret: 76.950 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 2 CAMERE, NUMARUL 7

Suprafata totala utila: 59.20m2 Nivel: 2 Pret: 58.900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

APARTAMENT 3 CAMERE, NUMARUL 8

Suprafata totala utila: 76.19m2 Nivel: 2 Pret: 75.900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut