pietre
Strada Pietruita
lights
Iluminat Stradal
electricity
Curent Electric
transport
Mijloace de Transport in Comun
administration
Administrare imobil
curatenie
Servicii de Curatenie
gas
Gaz
apa
Apa
canal
Canal
internet
Internet
Cablu TV
Cablu TV
phone
Telefon
Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7

Descriere

RODIA RESIDENCE este un complex de apartamente format din 4 imobile, 107 apartamente, zona verde amenajata in suprafata de 400 mp si 156 locuri de parcare:
– Imobil Sophie 6: 35 apartamente, 48 locuri de parcare si lift. (imobil finalizat)
– Imobilele Sophie 7, 8 si 9: 72 apartamente si 108 locuri de parcare.

NOU!

Zona in care construim imobilul Sophie 7 se dezvolta puternic.

  • Cladirile din fostele unitatii militare vor fi renovate in sali de clasa, ateliere, laboratoare si cantina pentru elevi, spatii de cazare pentru elevi si spatii administrative. Noua scoala este o extindere a scolii din Giroc.

Sursa: http://www.tion.ro/scoala-de-5-milioane-de-euro-in-fostele-unitati-militare-de-la-giroc-cu-bani-europeni/218943

  • S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de constructie pentru 4 imobile de apartamente construite de Primaria Giroc pentru tineri si cadrele din Ministerul Apararii Nationale

Sursa: http://www.tion.ro/se-da-ordinul-de-incepere-a-lucrarilor-pentru-construirea-a-zeci-de-apartamente-pentru-tineri-la-giroc/2192030?fbclid=IwAR0sJzW1pJt7D-CYZ0cs2OZ5QGQfgWBlyHrJs2V-WKbvHTdGi7E6MGX1K6o

 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII, VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

 

Imobilul Sophie 7 face parte dintr-un ansamblu de imobile numit RODIA RESIDENCE si este alcatuit din 24 apartamente, cu 1 si 2 camere, baie, hol si o terasa foarte spatioasa.

Achizitia unui apartament in imobilul Sophie 7 este cea mai echilibrata decizie intre a cumpara un apartament in un bloc vechi in oras sau vecinatatea lui si o casa unifamiliala. Printre avantajele unui apartament in imobilul Sophie 7 se pot enumera:

 

+ Viata in o zona linistita;

 

+ Accesul la transportul in comun;

 

+ Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;

 

+ Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;

 

+ Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa la cele mai sigure banci de pe piata;

 

+ Loc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil;

 

+ Apropierea de multe din punctele de interes din Timisoara: magazine comerciale Lidl, Carrefour, Profi, etc; restaurante; gradinita, scoala primara si liceu; benzinarii; banci; posta romana; sala sport si terenuri fotbal, tenis; sau alte puncte de interes.

 

Detalii legate de structura

Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din stalpisori de beton si zidarie. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de tabla. Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Izolarea fonica intre etaje se realizeaza cu polistiren. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC sutigspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica.  Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.
Balcoanele contin si balustrade.

Utilitati
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: drum acces, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

Curte
Curtea este amenajata cu pavele, gazon si lumini exterioare. Exista un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheata cu sistem de supraveghere video.

Altele
Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

 

Randarile sunt orientative. Nu este necesar ca toate elementele decorative ce sunt vizibile in randari sa fie incluse in pachetul standard. De asemenea, nu este necesar ca toate elementele vizibile in planuri sa fie incluse in pachetul standard. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Multumim.

 

Retinere apartament

Retinerea unui apartament inseamna plata unui avans negociabil (minim 5%) cu fiecare client in parte si nu inseamna plata integrala a apartamentului.

 

Clienti

APARTAMENT RETINUT *10: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *11: Viitorii proprietari au varsta pana in 55 de ani.

Locatie

Bulevardul Aviatiei

307220

Giroc, in spatele fostei unitatii militare

Romania

Repere si interese

Reper Proiect

Primaria Giroc

aprox. 1.90 km

Reper Proiect

Parc Giroc

aprox. 1.60 km

Reper Proiect

Scoala Giroc

aprox. 1.90 km

Reper Proiect

Lidl Timisoara

aprox. 1.30 km

Reper Proiect

Lidl Giroc

aprox. 1.10 km

Reper Proiect

Carrefour Giroc

aprox. 1.30 km

Reper Proiect

Statie autobuz Giroceana

aprox. 290 m

Reper Proiect

Restaurant

aprox. 1.40 km

Reper Proiect

Sala sport

aprox. 1.40 km

Reper Proiect

Centru Timisoara

aprox. 4.50 km

Reper Proiect

Padure Giroc

aprox. 3.75 km

Reper Proiect

Stadionul "Dan Paltinisanu"

aprox. 2.75 km

Stadiu de executie

Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7 Poze Proiect RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 7

Propuneri Mobila

Mobilier pentru apartament cu 1 camera

VREAUCASANOUA vine in intampinarea Dumneavoastra cu oferte de mobilier pentru apartamentele achizitionate in imobilul Sophie 7.

Modelele prezentate mai jos sunt orientative, mobila oferita fiind la comanda si intr-o varietate mult mai mare comparativ cu modelele prezentate mai jos.

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 1

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 2

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 3

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 4

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 5

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 6

apartamente Apartamente

Apartament nr. 1, 1 camera

Suprafata totala utila: 35.62m2 Nivel: Parter Pret: 43.011 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 2, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 55.59m2 Nivel: Parter Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 3, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 55.59m2 Nivel: Parter Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 4, 2 camere

Suprafata totala utila: 49.88m2 Nivel: Parter Pret: 57.564 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 5, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 55.59m2 Nivel: Parter Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 6, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 57.70m2 Nivel: Parter Pret: 62.872 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 7, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: 1 Pret: 57.611 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 8, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: 1 Pret: 60.002 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 9, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: 1 Pret: 60.002 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 10, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: 1 Pret: 57.611 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 11, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 58.85m2 Nivel: 1 Pret: 59.730 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 12, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 60.96m2 Nivel: 1 Pret: 62.439 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 13, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: 2 Pret: 57.350 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 14, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: 2 Pret: 59.730 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 15, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: 2 Pret: 59.730 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 16, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: 2 Pret: 57.350 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 17, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 58.85m2 Nivel: 2 Pret: 59.730 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 18, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 60.96m2 Nivel: 2 Pret: 62.155 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 19, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: Mansarda Pret: 57.088 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 20, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: Mansarda Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 21, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 59.21m2 Nivel: Mansarda Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 22, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 59.82m2 Nivel: Mansarda Pret: 57.088 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 23, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 58.85m2 Nivel: Mansarda Pret: 59.457 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. 24, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 60.96m2 Nivel: Mansarda Pret: 61.872 € ( TVA 5% inclus )
Vandut