asphalt
Strada Asfaltata
pietre
Strada Pietruita
lights
Iluminat Stradal
electricity
Curent Electric
transport
Mijloace de Transport in Comun
administration
Administrare imobil
curatenie
Servicii de Curatenie
gas
Gaz
apa
Apa
canal
Canal
internet
Internet
Cablu TV
Cablu TV
phone
Telefon
Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV

Descriere

IMOBILUL CEHOV este un complex de apartamente format din 33 de apartamente avand regimul de inaltime Parter + 2 Etaje + Mansarda.

Imobilul CEHOV este construit in anii 2018-2019 si este alcatuit din 33 apartamente, cu 2 si 3 camere, baie, hol si o terasa foarte spatioasa. Termenul de finalizare al constructiei este de 15.10.2019.

Achizitia unui apartament in imobilul CEHOV este cea mai echilibrata decizie intre a cumpara un apartament in un bloc vechi in oras sau vecinatatea lui si o casa unifamiliala. Printre avantajele unui apartament in imobilul CEHOV se pot enumera:

+ Viata in o zona linistita;

+ Spatiu depozitare biciclete, inchis;

+ Accesul la transportul in comun;

+ Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;

+ Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;

+ Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa la cele mai sigure banci de pe piata;

+ Loc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil;

+ Apropierea de multe din punctele de interes din Timisoara: magazine comerciale Lidl, Carrefour, Profi, etc; restaurante; gradinita, scoala primara si liceu; benzinarii; banci; posta romana; sala sport si terenuri fotbal, tenis; sau alte puncte de interes.

 

Detalii legate de structura

Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din cadre. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton. Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

 

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

 

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

 

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat. Apartamentele de la ultimul nivel au incalzire in pardoseala si loc de depozitare in pod cu acces din interiorul apartamentului.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica. Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.
Balcoanele contin si balustrade.

Utilitati
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: drum acces, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

Loc de depozitare
Apartamentele de la etajul 1 sau 2 pot avea acces la un loc de depozitare cu acces din casa scarii. Apartamentele de la ultimul nivel au loc de depozitare in pod cu acces din interiorul apartamentului.

Curte
Curtea este amenajata cu pavele, gazon si lumini exterioare. Exista un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheata cu sistem de supraveghere video.

Altele
Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

 

Randarile sunt orientative. Nu este necesar ca toate elementele decorative ce sunt vizibile in randari sa fie incluse in pachetul standard. De asemenea, nu este necesar ca toate elementele vizibile in planuri sa fie incluse in pachetul standard. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Multumim.

 

Retinere apartament

Retinerea unui apartament inseamna plata unui avans negociabil (minim 5%) cu fiecare client in parte si nu inseamna plata integrala a apartamentului.

 

Clienti

APARTAMENT RETINUT *A1: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *A4: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *A9: Viitorii proprietari au varsta pana in 45 de ani.

APARTAMENT RETINUT *A10: Viitorii proprietari au varsta pana in 25 de ani.

APARTAMENT RETINUT *B1: Viitorii proprietari au varsta pana in 52 de ani.

APARTAMENT RETINUT *B3: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *B4: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *B5: Viitorii proprietari au varsta pana in 30 de ani.

APARTAMENT RETINUT *B10: Viitorii proprietari au varsta pana in 35 de ani.

Locatie

Cehov

300776

Timisoara

Romania

Repere si interese

Reper Proiect

Statia Apicultorilor E3

Distanta aprox. 7 minute de mers pe jos

Reper Proiect

Statia Muzicescu E3

Distanta aprox. 9 minute de mers pe jos

Reper Proiect

Statia Unitatea Militara Giroc

Distanta aprox. 12 minute de mers pe jos

Reper Proiect

Statia tramvai Ivan Petrovici Pavlov

Distanta aprox. 9 minute de mers pe jos

Reper Proiect

LIDL, Calea Martirilor

Distanta aprox. 13 minute de mers pe jos

Reper Proiect

Magazinul Profi

Distanta aprox. 1,4 km

Reper Proiect

Policlinica medicala

Distanta aprox. 14 minute de mers pe jos

Reper Proiect

Centru Timisoara (Piata Victoriei)

Distanta aprox. 4,4 km

Reper Proiect

Stadiunul "Dan Paltinisanu"

Distanta aprox. 3,1 km

Reper Proiect

Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Timisoara

Distanta aprox. 2,7 km

Reper Proiect

Padurea Giroc

Distanta aprox. 5,7 km

Stadiu de executie

Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV Poze Proiect IMOBIL CU APARTAMENTE CEHOV

Propuneri Mobila

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 1

VREAUCASANOUA vine in intampinarea Dumneavoastra cu oferte de mobilier pentru apartamentele achizitionate in imobilul CEHOV.

Modelele prezentate mai jos sunt orientative, mobila oferita fiind la comanda si intr-o varietate mult mai mare comparativ cu modelele prezentate mai jos.

 

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 2

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 3

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 4

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 5

Mobilier pentru apartament cu 2 camere - varianta 6

apartamente Apartamente

Apartament nr. A1, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 61.70m2 Nivel: 1 Pret: 65.500 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A2, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 60.52m2 Nivel: 1 Pret: 67.800 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A3, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 64.27m2 Nivel: 1 Pret: 72.500 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A4, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 63.23m2 Nivel: 1 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A5, 2 camere, 2 terase

Suprafata totala utila: 63.46m2 Nivel: 1 Pret: 65.175 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A6, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 61.70m2 Nivel: 2 Pret: 65.500 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A7, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 60.52m2 Nivel: 2 Pret: 67.800 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A8, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 64.27m2 Nivel: 2 Pret: 72.500 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A9, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 63.23m2 Nivel: 2 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A10, 2 camere, 2 terase

Suprafata totala utila: 63.46m2 Nivel: 2 Pret: 65.175 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A11, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 61.70m2 Nivel: Mansarda Pret: 65.500 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A12, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 60.52m2 Nivel: Mansarda Pret: 67.800 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A13, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 64.27m2 Nivel: Mansarda Pret: 72.500 redus la 68.900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A14, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 63.23m2 Nivel: Mansarda Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. A15, 2 camere, 2 terase, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 63.46m2 Nivel: Mansarda Pret: 65.175 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B1, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 61.76m2 Nivel: 1 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B2, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 77.59m2 Nivel: 1 Pret: 79.800 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B3, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 78.48m2 Nivel: 1 Pret: 79.100 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B4, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 63.24m2 Nivel: 1 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B5, 3 camere, terasa

Suprafata totala utila: 76.48m2 Nivel: 1 Pret: 84.250 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B6, 3 camere, terasa

Suprafata totala utila: 71.15m2 Nivel: 1 Pret: 77.850 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B7, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 61.76m2 Nivel: 2 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B8, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 77.59m2 Nivel: 2 Pret: 79.800 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B9, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 78.48m2 Nivel: 2 Pret: 79.100 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B10, 2 camere, terasa

Suprafata totala utila: 63.24m2 Nivel: 2 Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B11, 3 camere, terasa

Suprafata totala utila: 76.48m2 Nivel: 2 Pret: 84.250 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B12, 3 camere, terasa

Suprafata totala utila: 71.15m2 Nivel: 2 Pret: 77.850 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B13, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 61.76m2 Nivel: Mansarda Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B14, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 77.59m2 Nivel: Mansarda Pret: 79.800-Redus la 75 900 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B15, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 78.48m2 Nivel: Mansarda Pret: 79.100 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B16, 2 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 63.24m2 Nivel: Mansarda Pret: 65.450 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B17, 3 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 76.48m2 Nivel: Mansarda Pret: 84.250 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

Apartament nr. B18, 3 camere, terasa, posibilitate spatiu de depozitare in pod cu acces direct din apartament

Suprafata totala utila: 71.15m2 Nivel: Mansarda Pret: 77.850 € ( TVA 5% inclus )
Vandut

SPATIU CU ALTA DESTINATIE, NUMARUL 1

Suprafata totala utila: 50.85m2 Nivel: Parter Pret: 72.750 € ( TVA 19% inclus )
Vandut

SPATIU CU ALTA DESTINATIE, NUMARUL 2

Suprafata totala utila: 105.06m2 Nivel: Parter Pret: 175.000 € ( TVA 19% inclus )
Disponibil

SPATIU CU ALTA DESTINATIE, NUMARUL 3

Suprafata totala utila: 78.83m2 Nivel: Parter Pret: 112.500 € ( TVA 19% inclus )
Vandut