Programează o vizită

  Programează o vizită

   IMOBIL CU APARTAMENTE CITADEL 1

   IMOBIL CU APARTAMENTE CITADEL 1

   VANDUT

   Imobil cu 9 apartamente, 1 spatiu comercial si locuri de parcare.

   • 7 apartamente cu 2 camere si terasa

   NUMAR ETAJE

   Parter+2Etaje+Etaj retras

   STADIUL DE EXECUTIE

   Constructia incepe in luna 01.2022

   Descriere

   Vila CITADEL 1 este alcatuita din apartamente cu 2 camere si terase spatioase.

   Termen de predare: 12.2022

   Printre avantajele unui apartament in vila CITADEL 1 se pot enumera:

    

   + Viata in oras intr-o zona linistita aproape de diferite puncte de interes. Locatia imobilului este in zona Aradului, o zona excelenta, cu acces in cateva minute in centrul orasului, Piata Unirii sau alte puncte de interes

    

   + Accesul la transportul in comun;

    

   + Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;

    

   + Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;

    

   + Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa la cele mai sigure banci de pe piata;

    

   + Loc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil;

    

   + Imobil cu un numar redus de apartamente

    

   Detalii legate de structura

   Imobilul este ridicat pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm.  Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

   Detalii legate de finisaje interioare
   Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite unde este posibil sau placate cu placi de gipscarton. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

   Detalii legate de instalatiile electrice
   Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

   Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
   Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este realizata din conducte din cupru izolat si/sau incalzire in pardoseala. Centrala termica este in condensatie.

   Tamplaria
   Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica.  Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

   Detalii legate de finisajele exterioare
   Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.
   Balcoanele contin si balustrade.

   Utilitati
   Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: drum acces, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

   Curte
   Curtea este amenajata cu pavele, gazon si lumini exterioare. Exista un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheata cu sistem de supraveghere video.

   Altele
   Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

   Puncte cardinale

   Planul pentru rasaritul si apusul soarelui il gasi accesand acest link. Click aici.

    

   Randarile sunt orientative. Nu este necesar ca toate elementele decorative ce sunt vizibile in randari sa fie incluse in pachetul standard. De asemenea, nu este necesar ca toate elementele vizibile in planuri sa fie incluse in pachetul standard. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Multumim.

    

   Retinere apartament

   Retinerea unui apartament inseamna plata unui avans negociabil (minim 5%) cu fiecare client in parte si nu inseamna plata integrala a apartamentului.

   Living

   NUMAR ETAJE

   Parter+2Etaje+Etaj retras

   STADIUL DE EXECUTIE

   Constructia incepe in luna 01.2022

   UTILITATI

   Repere și interese

   STADIUL DE EXECUȚIE

   APARTAMENTE

   Te-ar mai putea interesa

   LOCAȚIE