Posted on

Proiectare si estimare pret

Pentru a putea calcula pretul exact al unei case trebuie realizat un proiect de arhitectura si structura (rezistenta). Proiectul de structura (rezistenta) este cel care ofera toate datele legate de cantitatile de materiale necesare constructiei (ex. cantitatea de fier (kg), cantitatea de caramida (mc), cantitatea de lemn pentru acoperis (mc), cantitatea de beton (mc), etc). Fara aceste informatii, pretul oferit este intotdeauna estimativ si poate diferi cu 3-5% fata de realitate. Cantitatile de materiale influenteaza semnificativ!

 

In acest scop, va oferim la un pret de 12 euro/mp *:

  • Servicii de proiectare arhitectura, structura (rezistenta) si verificator; **
  • Estimarea pretului casei, ofertarea si furnizarea tuturor cantitatilor de materiale si suprafetelor pentru manopera (ex. la rosu, fier, beton, caramida, tigla, material lemnos, sarma, cuie, tencuiala, tinci, glet, lavabil (mp), gresie, faianta, parchet (mp), plinta (ml), etc).

* Pretul nu include TVA

** Nu este inclus studiul geotehnic

 

Dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie trebuie sa contina proiectele de arhitectura, structura (rezistenta) si verificator. In consecinta, suma investita nu este pierduta. Oricum la un moment dat va trebui sa intocmiti aceasta documentatie. Mai mult, este singura modalitate de a avea o estimare si o oferta exacta a casei Dumneavoastra.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.