CASA ARIS Residence C1-1

Descriere

CASA ARIS Residence C1-1 are o suprafata utila fara terase de 104,17 mp si dispune de living room, bucatarie si loc de luat masa, 2 bai, hol, camera tehnica si camara, 3 dormitoare, dressing si o terasa. Terenul aferent casei este in suprafata de 250 mp.

Descriere
Atat parterul cat si etajul sunt decomandate, holul avand rolul de punte de legatura intre camere, bucatarie si baie (Incaperea Hol si Dressing inseamna existenta unui hol generos cu loc pentru dressing).

 

In dormitor se poate amplasa un dulap cu usi culisante, un pat de 1,60-1,80-2,00 m latime dar si etajera cu sertare/dulap pentru televizor.

 

Fiecare dintre incaperile bucataria si baie au fereastra. Baia este amenajata in standard cu cada dar aceasta poate fi inlocuita cu cabina de dus, la cerere.

 

Locatie
Locatia este Dumbravita, intersectia strazilor Ferventia II si Bucuresti. Locatia este aproape de multe din punctele de interes din Timisoara/Dumbravita: magazine comerciale Auchan, Lidl, Fropin, Profi, La Doi Pasi, Hornbach, Dechatlon, etc; parc de joaca penru copii; restaurante; gradinita, scoala primara si liceu; benzinarii: Esso, Petrom, Mol, Gazprom; banci; posta romana; sala sport si teren fotbal; padure sau alte puncte de interes.

 

Termen predare
Termenul de predare este trimestrul 4 al anului 2020.

 

Structura
Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton. Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

 

Finisaje interioare
Peste peretii interiori din caramida Porotherm Wienerberger grosime 11,5, 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Izolatia fonica intre etaje este asigurata de polistirenul din pardoseala. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Pachetul standard prevede parchet in living, dormitoare si holuri; gresie in baie, bucatarie si terasa.

Finisajele casei sunt de calitate superioara: gresia si faianta sunt de import Italia, parchetul este de import Austria, usile interioare sunt din fagure stabilizare / pal perforat / lemn, obiectele sanitare sunt de import Polonia, bateriile sunt de import Germania, usa de acces in apartament este pe structura metalica, cu fatetele de lemn si interior din polistiren pentru o foarte buna izolare termica si fonica.

 

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

 

Instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara si termica contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica in condensatie, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

 

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica.  Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

 

Finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.
Balcoanele contin si balustrade.

 

Utilitati
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: asfalt, TV + internet, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

 

Curte
Casa are gard imprejmuitor si doua locuri de parcare amenajate cu pavaj.

 

Altele
Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

 

Randarile sunt orientative. Nu este necesar ca toate elementele decorative ce sunt vizibile in randari sa fie incluse in pachetul standard. De asemenea, nu este necesar ca toate elementele vizibile in planuri sa fie incluse in pachetul standard. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Multumim.

Proiect imobiliar ARIS Residence (4 duplexuri)

Apartament: 1

Suprafata Construita

152.46 m2

Suprafata utila fara terase

104.17 m2

Suprafata utila terase

18.60 m2

Suprafata utila cu terase

122.77 m2

Compartimentare

Decomandat

Confort

1

Termen finalizare constructie

2020

Structura rezistenta

Stalpi beton, zidarie

Nr. locuri de parcare

2

Nr. terase

1

Parter Living

20.86 m2

Parter Bucatarie + Loc de luat masa

18.76 m2

Parter Baie

3.63 m2

Parter Hol si Dressing

3.22 m2

Parter Camera tehnica + Camara

3.32 m2

Parter Terasa

17.29 m2

Etaj Dormitor

12.00 m2

Etaj Dressing

5.14 m2

Etaj Dormitor

12.00 m2

Etaj Dormitor

10.07 m2

Etaj Hol

5.50 m2

Etaj Baie

4.26 m2

Retinut
Descarca plan parter
Plan locuinta
Descarca plan etaj
Plan etaj

Sunteti interesat de aceasta locuinta?
Completati formularul de contact pentru a obtine mai multe informatii.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal