Apartament nr. 8, Sophie 6

Descriere

Apartamentul nr. 8 are 3 camere, 1 baie, 2 terase si 1 loc de parcare.

 

Apartamentul este decomandat, cele 2 holuri avand rolul de punte de legatura intre camere si bai dar si de dressing generos (Incaperea Hol si Dressing inseamna existenta unui hol generos cu loc pentru dressing).

 

In fiecare dormitor se poate amplasa un dulap cu usi culisante, un pat de 1,60-1,80-2,00 m latime dar si etajera cu sertare/dulap pentru televizor.

 

Bucataria are spatiu pentru un loc de luat masa format dintr-o masa si 4 scaune.

 

Finisajele apartamentului sunt de calitate superioara: gresia si faianta sunt de import Italia, parchetul este de import Austria, usile interioare sunt din lemn, obiectele sanitare sunt de import Polonia, bateriile sunt de import Germania, usa de acces in apartament este pe structura metalica, cu fatetele de lemn si interior din polistiren pentru o foarte buna izolare termica si fonica.

 

Izolatia fonica intre etaje este asigurata de polistirenul din pardoseala.

 

Tamplaria PVC este de calitate superioara, 7 camere si 3 sticle (tripan): Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica. Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

 

Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

 

Instalatia sanitara si termica contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica in condensatie, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

 

Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati cu polistiren extrudat iar terasele sunt invelite in polistiren expandat.

 

Apartamentul are un loc de parcare si are acces la sistemul de supraveghere video al imobilului.

RODIA RESIDENCE – IMOBIL CU APARTAMENTE SOPHIE 6

Apartament: 8

Nivel: 1

Suprafata utila fara terase

67.56 m2

Suprafata utila terase

13.49 m2

Suprafata utila cu terase

81.05 m2

Compartimentare

Decomandat

Confort

1

Termen finalizare constructie

2017-2018

Structura rezistenta

Cadre beton

Nr. locuri de parcare

1

Nr. terase

2

Living

17.30 m2

Dormitor

19.71 m2

Dormitor

13.29 m2

Bucatarie

6.77 m2

Baie

5.04 m2

Hol si Dressing

5.45 m2

Terasa

9.25 m2

Terasa

4.24 m2

Vandut
Descarca plan apartament
Plan locuinta

Sunteti interesat de aceasta locuinta?
Completati formularul de contact pentru a obtine mai multe informatii.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal