DUPLEX OANA

  • descriere
  • locatie
  • interior
  • exterior
  • stadiul de executie
  • preturi
  • Mobila

P+E:LIV,BUC,DIN,3xDOR,2xBAI,DRE,TER,BAL

S.C. = 133,02mp; S.U. = 103mp

 

2013-05 Turnare placa duplex Oana VREAUCASANOUA

 

Duplexul Oana este format din 2 case. Fiecare casa este alcatuita din:

LIV – living

BUC – bucatarie

DIN – loc de luat masa/sufragerie

DEP – depozitare

3xDOR – 3 dormitoare

2xBAI – 2 bai

DRE – dressing

TER – terasa

BAL – balcon

 

Livingul impreuna cu bucataria formeaza un spatiu deschis. La cerere, se poate construi un zid despartitor pentru a separa cele doua incaperi. Sufrageria poate deveni bucatarie iar bucataria poate avea rolul de camera: birou, dormitor sau camera de oaspeti. Totodata, poate servi ca incapere pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a urca la etaj. Baia de la parter este o baie de serviciu dar totodata suficient de mare pentru a asigura si o cabina de dus. Cele trei dormitoare de sus impreuna cu baia spatioasa asigura confortul necesar unei familii de 2 pana la 5 persoane. Mesele in familie pot fi luate pe terasa de la parter, partial acoperita.

Detalii legate de structura
Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton/ceramica/tabla (la alegerea clientului). Jgheaburile si burlanele sunt inclus, culoarea lor fiind aleasa de client. Ele pot fi din tabla sau din PVC.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida este aplicata tencuiala, tinci si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt din structura de gips carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai. La mansarda/etaj tavanele sunt izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu. Instalatia electrica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC + rezervor + capac, cabina dus + baterie, vana + baterie, lavoar + baterie.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam termopan. Stica dubla Climaguard SOlar 4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic. La cerere se pot monta profile din mai multe camere sau din alte materiale (aluminiu, lemn) cat si sticla tripan. Culoarea profilelor poate fi aleasa de client. Sunt incluse si pervazele exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior cu tencuiala decorativa, culoarea fiind aleasa de client.
Balcoanele contin si balustrade.

Gard
Gardul este realizat din o fundatie continua din beton cu armatura din otel beton, urmata de elevatie din beton, stalpi de metal pe care este montata plasa de gard cu ochiuri dreptunghiulare. Partea din fata a gardului contine o poarta de acces auto si una de acces pietonal si este realizata din boltari de beton si lemn finisat. Orice model de gard se poate construi, la cererea clientului.

Altele
Este inclus un foraj de suprafata, cu o adancime de 10-15 m. Apa poate fi folosita pentru udat gazonul sau spalat masina. Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor.

Duplex Oana se afla in cartierul situat intre Mosnita Veche si Mosnita Noua, la intrarea in Mosnita Noua. Legatura cu orasul este asigurata de autobuze RATT care circula la intervale de o ora, inclusiv in weekend.

 

Cartierul va avea doar case cu regim de inaltime parter cu mansarda sau parter cu etaj.

 

Cartierul beneficiaza de iluminat stradal, drumuri pietruite si curent electric.

 


View Larger Map

Plan arhitectura parter. Vizualizati aici PDF.

Plan arhitectura etaj. Vizualizati aici PDF.

 

Constructie

Incapere Suprafata (mp)
 Suprafata construita parter  66,51
 Suprafata utila parter  54,41
 Suprafata construita etaj  66,51
 Suprafata utila etaj  48,59
 Suprafata utila terase parter  14,76
 Suprafata utila terase etaj  4,69
 Suprafata desfasurata casa  133,02
 Suprafata utila casa  103,00

 

Parter

Incapere Suprafata (mp)
 Living  16,99
 Bucatarie  12,16
 Loc de luat masa/Sufragerie  6,85
 Baie  5,72
 Loc depozitare  1,92
 Hol si casa scarii  10,32

 

Etaj

Incapere Suprafata (mp)
 Dormitor  14,12
 Dormitor  12,07
 Dormitor  8,72 + dressing incorporat 2,63 mp
 Baie  6,54
 Hol  4,51

Click pe poza pentru marire.

Planul de situatie impreuna cu punctele cardinale poate fi vizualizat facand un click aici.

Constructia a inceput si va fi finalizata cel tarziu in Noiembrie 2013.

Casa Suprafata casa Terase Teren Nivel Pret Stadiul de vanzare Stadiul vanzarii
Casa 1 133,02 mp 19,45 mp 306 mp P+E - La cheie VANDUT
Casa 2 133,02 mp 19,45 mp 306 mp P+E -
La cheie VANDUT

Note:

* Suprafata casei este calculata fara terase.

** Pretul este final, TVA 5% inclus.

** Pretul include toate utilitatile: curent, gaz, apa, canalizare si asfalt (drum acces).

 

Pentru moment, nu exista mobilier definiti pentru Duplex Oana. In situatia in care doriti proiectarea mobilierului, va rugam sa ne contactati.

login

>
Zona dedicata clientilor VCN
POPI, SCHELA SI SAPE

INCHIRIERE popi metalici si schela metalica pentru sustinere placa de beton si sistem complet de cofrare Cele mai mici preturi de pe piata!

inchiriere

TURNARI SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA!
Seriozitate, promptitudine si profesionalism.

VREAUCASANOUA - Masina de turnat sapa mecanizat si elicopterizat

PROIECTARE

Servicii de PROIECTARE de instalatii electrice, sanitare si termice.