DUPLEX DAVID

  • descriere
  • locatie
  • interior
  • exterior
  • stadiul de executie
  • preturi
  • Mobila

P+E:LIV,BUC,2xDOR,2xBAI,TER

S.C. = 105,20; S.U. = 77,93mp

 

Duplexul David este format din 2 case. Fiecare casa este alcatuita din:

LIV – living

BUC – bucatarie

2xDOR – 2 dormitoare

2xBAI – 2 bai

TER – terasa

 

Multumim firmei proiectante KF Concept, Timisoara pentru calitatea lucrarii realizate.

 

Detalii legate de structura
Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton/ceramica/tabla (la alegerea clientului). Jgheaburile si burlanele sunt inclus, culoarea lor fiind aleasa de client. Ele pot fi din tabla sau din PVC.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida este aplicata tencuiala, tinci si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt din structura de gips carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai. La mansarda/etaj tavanele sunt izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu. Instalatia electrica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC + rezervor + capac, vana + baterie, lavoar + baterie.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam termopan. Stica dubla Climaguard Solar 4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic. La cerere se pot monta profile din mai multe camere sau din alte materiale (aluminiu, lemn) cat si sticla tripan. Culoarea profilelor poate fi aleasa de client. Sunt incluse si pervazele exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior cu tencuiala decorativa, culoarea fiind aleasa de client.
Balcoanele contin si balustrade.

Gard
Gardul este realizat din o fundatie continua din beton cu armatura din otel beton, urmata de elevatie din beton, stalpi de metal pe care este montata plasa de gard cu ochiuri dreptunghiulare. Partea din fata a gardului contine o poarta de acces auto si una de acces pietonal si este realizata din boltari de beton si lemn finisat. Orice model de gard se poate construi, la cererea clientului.

Altele
Este inclus un foraj cu o adancime de peste 20 m. Apa este potabila si poate fi folosita in interiorul apartamentului, atat pt gatit cat si pentru uz persoanl. Totodata, se poate folosi pentru udat gazonul sau spalat masina. Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor.

 

Duplexul se afla intre Timisoara si comuna Giroc, judetul Timis. Parcela pe care este amplasata duplexul David este la aproximativ 200 m fata de drumul principal Timisoara-Giroc si la 250 m de statia de autobuz. Legatura cu orasul este asigurata de autobuze RATT care circula la intervale de o ora, inclusiv in weekend.

 


View Larger Map

 

Orarul pentru autobuzele pe ruta Giroc – Timisoara si retur poate fi vizualizat facand un click aici.

 

Statiile de autobuz pentru ruta Giroc – Timisoara si retur pot fi vizualizate facand un click aici.

 

Preturile biletelor de autobuz pentru ruta Giroc – Timisoara si retur pot fi vizualizate facand un click aici.

Plan arhitectura parter. Vizualizati aici PDF.

Plan arhitectura etaj. Vizualizati aici PDF.

 

Constructie

Incapere Suprafata (mp)
 Suprafata construita parter
 Suprafata utila parter  40,15
 Suprafata construita etaj
 Suprafata utila etaj  37,78
 Suprafata utila terase parter  16,17
 Suprafata desfasurata casa  105,20
 Suprafata utila casa  77,93

 

Parter

Incapere Suprafata (mp)
 Living  19,92
 Bucatarie  10,99
 Baie  5,13
 Hol si casa scarii  4,11

 

Etaj

Incapere Suprafata (mp)
 Dormitor  15,62
 Dormitor  12,04
 Baie  6,77
 Hol  3,35

Click pe poza pentru marire.

Planul de situatie impreuna cu punctele cardinale poate fi vizualizat facand un click aici.

Constructia a inceput si va fi finalizata cel tarziu in primul trimestru al anului 2014.

Casa Suprafata casa Terase Teren Nivel Pret (EUR) Stadiul de vanzare Stadiul vanzarii
Casa 1 105,20 mp 16,17 mp 258 mp P+E - La cheie VANDUT
Casa 2 105,20 mp 16,17 mp 250 mp P+E - La cheie VANDUT

Note:

* Suprafata casei este calculata fara terase.

** Pretul este final, TVA 5% inclus.

Pentru moment, nu exista mobilier definit pentru Duplex David. In situatia in care doriti proiectarea mobilierului, va rugam sa ne contactati.

login

>
Zona dedicata clientilor VCN
POPI, SCHELA SI SAPE

INCHIRIERE popi metalici si schela metalica pentru sustinere placa de beton si sistem complet de cofrare Cele mai mici preturi de pe piata!

inchiriere

TURNARI SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA!
Seriozitate, promptitudine si profesionalism.

VREAUCASANOUA - Masina de turnat sapa mecanizat si elicopterizat

PROIECTARE

Servicii de PROIECTARE de instalatii electrice, sanitare si termice.