CASA MARCELA

  • descriere
  • locatie
  • interior
  • exterior
  • stadiul de executie
  • preturi
  • Mobila

P+M:LIV,BUC,5xDOR,3xBAI,3xTER,BAL
S.C.=264,88 mp; S.U.=203,81 mp

 

Casa Marcela este alcatuita din:

LIV – living si loc de luat masa

BUC – bucatarie

Camara

5xDOR – 5 dormitoare SAU 4 dormitoare si 1 sala sport

3xBAI – 3 bai

2 Dressinguri

Spalatorie

GAR – Garaj

3xTER – 3 terase

2xBAL – 2 balcoane
Detalii legate de structura
Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton/ceramica/tabla (la alegerea clientului). Jgheaburile si burlanele sunt inclus, culoarea lor fiind aleasa de client. Ele pot fi din tabla sau din PVC.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida este aplicata tencuiala, tinci si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt din structura de gips carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai. La mansarda/etaj tavanele sunt izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu. Instalatia electrica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC + rezervor + capac, cabina dus + baterie, vana + baterie, lavoar + baterie.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam termopan. Stica dubla Climaguard SOlar 4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic. La cerere se pot monta profile din mai multe camere sau din alte materiale (aluminiu, lemn) cat si sticla tripan. Culoarea profilelor poate fi aleasa de client. Sunt incluse si pervazele exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior cu tencuiala decorativa, culoarea fiind aleasa de client.
Balcoanele contin si balustrade.

Gard
Gardul este realizat din o fundatie continua din beton cu armatura din otel beton, urmata de elevatie din beton, stalpi de metal pe care este montata plasa de gard cu ochiuri dreptunghiulare. Partea din fata a gardului contine o poarta de acces auto si una de acces pietonal si este realizata din boltari de beton si lemn finisat. Orice model de gard se poate construi, la cererea clientului.

Altele
Este inclus un foraj de suprafata, cu o adancime de 10-15 m. Apa poate fi folosita pentru udat gazonul sau spalat masina. Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor.

Casa se afla in comuna Dumbravita, judetul Timis. Legatura cu orasul este asigurata de autobuze RATT care circula la intervale de o ora, inclusiv in weekend.

 


View Larger Map

Plan arhitectura parter. Vizualizati aici PDF.

Plan arhitectura mansarda. Vizualizati aici PDF.

 

Constructie

Incapere Suprafata (mp)
Suprafata construita parter 146,41
Suprafata utila parter 113,83
Suprafata terase 74,72
Suprafata construita mansarda 118,47
Suprafata utila mansarda 89,98
Suprafata balcoane 7,83
Suprafata construita total 264,88
Suprafata utila total 203,81

 

Parter

Incapere Suprafata (mp)
Living 21,37
Bucatarie 11,58
Baie 4,29
Loc de luat masa 12,45
Camara 2,69
Dressing 2,09
Birou 11,40
Sala fitness 16,35
Hol 10,34
Scara 5,41
Terasa 42,08
Garaj 21,30

 

Mansarda

Incapere Suprafata (mp)
Dormitor 14,72
Dormitor 21,15
Baie 8,60
Baie 5,09
Dormitor 24,29
Spalatorie 4,75
Dressing 8,08
Hol 3,30
Terasa 18,79
Balcon 7,83
Terasa 13,88

Click pe poza pentru marire.

Casa Suprafata casa Terase Teren Nivel Pret Stadiul de vanzare Stadiul vanzarii
Casa Marcela 264,88 mp 82,55 mp mp P+M Solicitati pret aici La cheie VANDUT

* Nota: Suprafata casei este calculata fara terase.

login

>
Zona dedicata clientilor VCN
POPI, SCHELA SI SAPE

INCHIRIERE popi metalici si schela metalica pentru sustinere placa de beton si sistem complet de cofrare Cele mai mici preturi de pe piata!

inchiriere

TURNARI SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA!
Seriozitate, promptitudine si profesionalism.

VREAUCASANOUA - Masina de turnat sapa mecanizat si elicopterizat

PROIECTARE

Servicii de PROIECTARE de instalatii electrice, sanitare si termice.