CASA IULIA

  • descriere
  • locatie
  • interior
  • exterior
  • stadiul de executie
  • preturi
  • Mobila

P+E:LIV,BUC,CT,5xDOR,3xBAI,TER
S.C.=297,90 mp; S.U.=246,29 mp

 

Casa Iulia este alcatuita din:

LIV – living si loc de luat masa

BUC – bucatarie

CT – camera tehnica

Camara

5xDOR – 5 dormitoare SAU 4 dormitoare si 1 sala sport

3xBAI – 3 bai

Dressing

TER – terasa
Detalii legate de structura
Casa e ridicata pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din samburi de beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton/ceramica/tabla (la alegerea clientului). Jgheaburile si burlanele sunt inclus, culoarea lor fiind aleasa de client. Ele pot fi din tabla sau din PVC.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida este aplicata tencuiala, tinci si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt din structura de gips carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai. La mansarda/etaj tavanele sunt izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu. Instalatia electrica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC + rezervor + capac, cabina dus + baterie, vana + baterie, lavoar + baterie.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam termopan. Stica dubla Climaguard SOlar 4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic. La cerere se pot monta profile din mai multe camere sau din alte materiale (aluminiu, lemn) cat si sticla tripan. Culoarea profilelor poate fi aleasa de client. Sunt incluse si pervazele exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior cu tencuiala decorativa, culoarea fiind aleasa de client.
Balcoanele contin si balustrade.

Gard
Gardul este realizat din o fundatie continua din beton cu armatura din otel beton, urmata de elevatie din beton, stalpi de metal pe care este montata plasa de gard cu ochiuri dreptunghiulare. Partea din fata a gardului contine o poarta de acces auto si una de acces pietonal si este realizata din boltari de beton si lemn finisat. Orice model de gard se poate construi, la cererea clientului.

Altele
Este inclus un foraj de suprafata, cu o adancime de 10-15 m. Apa poate fi folosita pentru udat gazonul sau spalat masina. Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor.

Casa se afla in comuna Dumbravita,judetul Timis. Legatura cu orasul este asigurata de autobuze RATT care circula la intervale de o ora, inclusiv in weekend.

 


View Larger Map

Plan arhitectura parter. Vizualizati aici PDF.

Plan arhitectura etaj. Vizualizati aici PDF.

 

Constructie

Incapere Suprafata (mp)
 Suprafata construita parter  166,68
 Suprafata utila parter  142,71
 Suprafata construita etaj  131,22
 Suprafata utila etaj  103,58
 Suprafata utila terase parter  61,27
 Suprafata utila terase etaj  0
 Suprafata desfasurata casa  297,90
 Suprafata utila casa  246,29

 

Parter

Incapere Suprafata (mp)
 Living si Loc de luat masa  43,30
 Bucatarie  14,86
 Camara  3,40
 Baie  5,85
 Birou / Dormitor  15,46
 Hol si casa scarii  15,80
 Camera tehnica  8,32
 Garaj  35,72

 

Etaj

Incapere Suprafata (mp)
 Dormitor  20,65
 Dormitor  17,65
 Dormitor  19,84
 Baie  4,79
 Baie  6,63
 Sala sport  12,10
 Dressing  7,56
 Hol si casa scarii  14,37

Click pe poza pentru marire.

Click pe poza pentru marire.

Click pe poza pentru marire.

 

Casa Suprafata casa Terase Teren Nivel Pret Stadiul de vanzare Stadiul vanzarii
Casa Iulia 297,90 mp 61,27 mp 764 mp P+E Solicitati pret aici La cheie VANDUT

* Nota: Suprafata casei este calculata fara terase.

login

>
Zona dedicata clientilor VCN
POPI, SCHELA SI SAPE

INCHIRIERE popi metalici si schela metalica pentru sustinere placa de beton si sistem complet de cofrare Cele mai mici preturi de pe piata!

inchiriere

TURNARI SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA!
Seriozitate, promptitudine si profesionalism.

VREAUCASANOUA - Masina de turnat sapa mecanizat si elicopterizat

PROIECTARE

Servicii de PROIECTARE de instalatii electrice, sanitare si termice.